Front page About us Search Register Partnership Contact
E-post-adresse:

Passord


Glemt passordet?

Ikke registrert?

Informasjon om Nordendate.com

Nordendate er en moderne altomfattende kontakt. NordenDate er plass for å finne en e-postvenn, aktivitetspartner, livsledsager eller bare en flørt.

Vi har all fremtid. Funksjoner som - Chat med bilde - opplasting av bilde, video, stemme. Stem ukens og mnd. profil, egen postboks og konto meny, med valg der du kan sperre for medlemmer du ikke vil ha kontakt med deg kan også legge medlemmer som favoritter.

Det er helt 100 % gratis.du kan du søke blant over 30,000 profiler. NordenDate holder høy kvalitet og sørger for at samtlige profiler er seriøse og oppdaterte.

Fullstendig Informasjonen om deg selv danner grunnlaget for og for å være aktiv brukere hos oss et sende meldinger, for å se på bilder, og for å være aktiv brukere hos oss, vi aktiver ikke bruker som ikke skrive om seg slev. Vi er Norges mest seriøse treffsted, og derfor har vi også strenge regler

Vi lanserer nå en ny versjon av Nordendate web-side og forbedrer stadig våre tjenester, slik at vi kan yte best mulig service for våre kunder. Vi håper og tror at den nye siden er mer brukervennlig, og at den gir muligheten til å benytte våre tjenester på en mer lettvint og behagelig måte, både for gamle og nye kunder..

Vårt mål er å bli Norges mest seriøse dating side. Derfor kan du benytte vårt erotiske filter, i tillegg til at vi manuelt sjekker alle profiler på Nordendate.com. Vi gir deg også kvalitetsbilder uten erotisk innhold! NordenDate gir deg derfor 1000-vis av sider med fine innholdsfulle profiler - for din skyld!

Med våre Date tjanste kan du sitte og slapp av hjemme

Vi er stolt av å kalle oss seriøs og suksessfull i denne bransjen da ca. 30-35 enslige treffer sin livspartner hvert år. Kanskje disse tallene ikke er imponerende i kvantiteten, men for oss er det kvalitet som gjelder. I et så lite land som Norge, med et folketall på 4,5 mill., viser det at systemet vårt fungerer bra

 

Norsk English
Dagens profil
Dagens foto

Ofelia20099, 40 år

Hello, i am single woman ,
loving, caring, tender and i
am in fire of living)) Like
sport, art, music , languages,
dont afraid of difficulti...